WhatsApp chatWhatsApp Ons

Maatregelen Coronavirus

Wij zijn gewoon geopend. Wel zijn wij bij Gezonde Leefstijl planner genoodzaakt om maatregelen te treffen tegen het Coronavirus. Alle 1-op-1 begeleiding gaat gewoon door. Groepstrajecten zullen tijdelijk niet doorgaan of van start gaat.

Mocht je een 1-op-1 afspraak hebben dan willen je vragen om:
– Je afspraak af te zeggen wanneer je klachten ervaart zoals verkouden zijn, hoesten of wanneer je koorts hebt
– Niemand mee te nemen naar de afspraak
– Niet in de wachtruimte, maar buiten te wachten wanneer je een afspraak hebt. Je kan aanbellen wanneer je er bent
– 1,5 meter afstand te houden
– Geen lichamelijk contact te hebben met ons. We geven dus geen hand en zullen tijdelijk ook geen lichamelijke metingen doen waarbij lichamelijk contact is.
– Je handen te wassen of ontsmetten met handalcohol voor je op de weegschaal gaat

Ook zullen wij extra letten op de hygiene in ons pand. We zullen deurklinken en weegschalen na iedere afspraak extra goed schoonmaken.

Mocht je om wat voor reden dan ook liever niet langs willen komen in onze praktijk, dan is het mogelijk om de afspraak via (video)bellen te doen. We gebruiken voor het videobellen Zoom.

Webshop bestellingen worden doorgaans wel binnen 2 werkdagen verzonden.

Wij begrijpen uiteraard dat het nu lastig is om gezond te leven. Toch is gezond leven heel erg belangrijk om te voorkomen dat je ziek wordt. Een goede weerstand en een gezond lijf zorgen ervoor dat je beter bestand bent tegen dit virus. Eet dus vooral gezond, beweeg genoeg, drink minimaal 2 liter water en eet voldoende groente en fruit. Ook is overgewicht een van de risicofactor voor het krijgen van het coronavirus. Zet je afvalpoging dus vooral voort en zorg dus extra goed voor jezelf!

Plan zelf online een afspraak in

In de online agenda is het mogelijk om zelf een afspraak in te plannen. Anderen tijden en dagen zijn in overleg. Mocht je dus niet op de openstaande tijden kunnen, laat dan je gegevens achter. Dan nemen we telefonisch contact met je op om op een ander moment een afspraak in te plannen. Je kan ons eventueel ook zelf bellen op 036-2002195, of een WhatsApp bericht sturen.

Maak hier een afspraak met Simone

april 2021
ma di wo do vr za zo
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012

Laat hier je gegevens achter, dan nemen we telefonisch contact met je op

Laat hieronder vrijblijvend je gegevens achter, dan nemen wij contact met jou op om op een ander moment een afspraak in te plannen.