Garantie & Klachten Webshop bestellingen

Garantie

Wij doen heel erg ons best om te zorgen dat al onze producten onbeschadigd bij jouw geleverd worden. Helaas komt het soms toch voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens het transport van PostNL of dat er iets anders gebeurd waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. We zouden het fijn vinden dat je dit binnen 14 dagen na ontvangen van je bestelling dit per e-mail aan ons laat weten. Indien de schade die je meldt binnen de garantie valt, zullen wij de kosten dragen voor het retourneren van het defecte artikel en het versturen van een vervangend artikel.

 

Klachten

Het kan voorkomen dat jij jouw webshopbestelling niet helemaal naar wens ontvangt. Wij raden je aan om ons hiervan eerst op de hoogte te stellen via e-mail info@gezondeleefstijlplanner.nl. Leidt dit niet tot een voor jouw gewenste oplossing, dan is het voor consumenten van 15 februari 2016 in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Heb je klachten over de geleverde diensten van gezonde leefstijl planner? Dan verwijzen we je graag door naar onze algemene voorwaarden.

Maatregelen Coronavirus

Na het laatste nieuws zijn wij bij Gezonde Leefstijl planner helaas ook genoodzaakt om maatregelen te treffen tegen het Coronavirus. Alle 1-op-1 begeleiding gaat vooralsnog gewoon door. Het groepstraject zal tijdelijk niet doorgaan.

Mocht je een 1-op-1 afspraak hebben dan willen je vragen om:
- Je afspraak af te zeggen wanneer je klachten ervaart zoals verkouden zijn, hoesten of wanneer je koorts hebt
- Niemand mee te nemen naar de afspraak
- 1,5 meter afstand te houden
- Geen lichamelijk contact te hebben met ons. We geven dus geen hand en zullen tijdelijk ook geen lichamelijke metingen doen waarbij lichamelijk contact is.

Ook zullen wij extra letten op de hygiene in ons pand. We zullen deurklinken en weegschalen na iedere afspraak extra goed schoonmaken.

Webshop bestellingen worden doorgaans wel binnen 2 werkdagen verzonden.

Wij begrijpen uiteraard dat het nu lastig is om gezond te leven. Toch is gezond leven heel erg belangrijk om te voorkomen dat je ziek wordt. Een goede weerstand en een gezond lijf zorgen ervoor dat je beter bestand bent tegen dit virus. Eet dus vooral gezond, beweeg genoeg, drink minimaal 2 liter water en eet voldoende groente en fruit. Ook is overgewicht een van de risicofactor voor het krijgen van het coronavirus. Zet je afvalpoging dus vooral voort en zorg dus extra goed voor jezelf!