• Ik ben niet op dieet, ik creëer samen met een Kindergewichtsconsulent een gezonde leefstijl!”

    Jouw kind kan bij Gezonde Leefstijl planner samen met een BGN erkend Kindergewichtsconsulent zijn of haar ideale gewicht met blijvend resultaat bereiken, door het creëren van een Gezonde Leefstijl!

Kindergewichtsconsulent Afvallen Almere

Simone van der Worp

BGN-gewichtsconsulent & Leefstijlcoach

Het is momenteel een moeilijke tijd waarin er veel van ons verwacht wordt, maar waar het vaak ook moeilijk is om alles waar te maken. Uit eigen ervaring weet ik dat het behalen van persoonlijke doelen je zoveel oplevert, voornamelijk mentaal. Mijn persoonlijke doelen zijn de afgelopen jaren eigenlijk altijd gebaseerd geweest op sport, afvallen (ook ik heb overgewicht gehad!) en gezond leven en hebben mij dan ook gebracht op het punt waar ik nu sta. Ik ben blij met wie ik ben, zit goed in mijn vel en voel me sterk. Dit, samen met mijn enorme passie voor lekkere en gezonde voeding, de juiste diploma’s en de nodige werkervaring zorgt ervoor dat ik graag iedereen wil helpen, inspireren en motiveren met afvallen, het creëren van een gezonde leefstijl en zorgen voor duurzaam en blijvend resultaat! Dit doe ik als BGN erkend (kinder)gewichtsconsulent en sportvoedingsadviseur door het schrijven van artikelen en boeken, het bedenken van recepten en door het geven van een op maat gemaakt voedingsadvies met persoonlijke begeleiding. Ik help je graag bij het behalen van jouw persoonlijke doelen en het vinden van de juiste balans.

Van half januari 2020 tot en met half mei 2020 ben ik afwezig in verband met zwangerschapsverlof.

 

“Gezond leven is niet makkelijk, maar kan wel leuk en heel gezellig zijn!”

 

Stuur Simone een e-mail

Stuur Simone een WhatsApp bericht

 

Opleidingen

BGN erkend Gewichtsconsulent – AALO (2015)
Sportvoeding adviseur – AALO (2017)
Kind & Voeding – AALO (2018)
Emotie-eten – LOI (2018)

Maatregelen Coronavirus

Na het laatste nieuws zijn wij bij Gezonde Leefstijl planner helaas ook genoodzaakt om maatregelen te treffen tegen het Coronavirus. Alle 1-op-1 begeleiding gaat vooralsnog gewoon door. Het groepstraject zal tijdelijk niet doorgaan.

Mocht je een 1-op-1 afspraak hebben dan willen je vragen om:
- Je afspraak af te zeggen wanneer je klachten ervaart zoals verkouden zijn, hoesten of wanneer je koorts hebt
- Niemand mee te nemen naar de afspraak
- 1,5 meter afstand te houden
- Geen lichamelijk contact te hebben met ons. We geven dus geen hand en zullen tijdelijk ook geen lichamelijke metingen doen waarbij lichamelijk contact is.

Ook zullen wij extra letten op de hygiene in ons pand. We zullen deurklinken en weegschalen na iedere afspraak extra goed schoonmaken.

Webshop bestellingen worden doorgaans wel binnen 2 werkdagen verzonden.

Wij begrijpen uiteraard dat het nu lastig is om gezond te leven. Toch is gezond leven heel erg belangrijk om te voorkomen dat je ziek wordt. Een goede weerstand en een gezond lijf zorgen ervoor dat je beter bestand bent tegen dit virus. Eet dus vooral gezond, beweeg genoeg, drink minimaal 2 liter water en eet voldoende groente en fruit. Ook is overgewicht een van de risicofactor voor het krijgen van het coronavirus. Zet je afvalpoging dus vooral voort en zorg dus extra goed voor jezelf!