• Ik ben niet op dieet, ik creëer samen met een Kindergewichtsconsulent een gezonde leefstijl!”

    Jouw kind kan bij Gezonde Leefstijl planner samen met een BGN erkend Kindergewichtsconsulent zijn of haar ideale gewicht met blijvend resultaat bereiken, door het creëren van een Gezonde Leefstijl!

Kindergewichtsconsulent Afvallen Almere

Simone van der Worp

Leefstijlcoach

Hi, ik ben Simone, een persoonlijke, enthousiaste en betrokken Leefstijlcoach met een enorme passie voor gezondheid en lekker eten. 

In de Gezonde Leefstijl planner praktijk zie ik dagelijks mensen die vaak alle diëten al geprobeerd hebben. Zij weten heel goed wat calorieën zijn en weten heel goed hoe ze moeten afvallen. In periodes dat ze niet zo lekker in hun vel zitten, ze op vakantie geweest zijn of wanneer ze veel stress op hun werk ervaren lukt het niet meer om gezond te leven. Zij vallen op die momenten terug in hun oude patroon en grijpen naar ongezond eten, gaan niet meer sporten en tijd voor zichzelf en ontspanning schieten er vaak bij in.

Het volgen van een voedingsschema en gezonde recepten zijn dan vaak niet voldoende om op lange termijn het gezond leven vol te houden. Ik begeleid je daarom graag bij het onderzoeken en veranderen van jouw gedrag en patronen. Wanneer je moe bent is heel verleidelijk om jezelf op te laden met chocolade of wanneer je druk bent op je werk toch een broodje shoarma te gaan halen en daarna ook nog een zak chips leeg te eten.

Ik weet uit persoonlijke ervaring dat het leven echt niet altijd makkelijk is en dat vervallen in een ongezond patroon op korte termijn heel fijn kan zijn, maar op lange termijn helpt het vaak niet. Dit, samen met mijn enorme passie, de juiste diploma’s en de nodige werkervaring zorgt ervoor dat ik graag iedereen wil begeleiden, inspireren en motiveren met afvallen, het creëren van een gezonde leefstijl en zorgen voor duurzaam en blijvend resultaat!

Ik help je graag stap voor stap bij het behalen van jouw persoonlijke doelen en het vinden van de juiste balans.

 

Ik ben:

 

“Gezond leven is niet makkelijk, maar we kunnen het wel leuk en heel gezellig maken!”

Stuur Simone een e-mail

Stuur Simone een WhatsApp bericht

Volg ons op Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.


Volg ons op Instagram

Tot en met 16 oktober is onze praktijk gesloten

Het is tot en met 16 oktober niet mogelijk om een afspraak in te plannen.
Ook zullen we in deze periode niet bereikbaar zijn.
Webshop bestellingen zullen vanaf 17 oktober verzonden worden.