Over Gezonde Leefstijl planner

Visie

Wij van Gezonde Leefstijl planner geloven niet in dure afslankpillen, maaltijdshakes en crashdieeten. Dit zijn niks anders dan nutteloze producten bedoeld om zo veel mogelijk geld te verdienen. Waar geloven wij wel in? In een gezonde en gebalanceerde leefstijl. Wij hebben een passie voor lekkere en gezonde voeding.

Missie

Onze passie voor voeding is inmiddels uitgegroeid tot een missie, waarbij we zoveel mogelijk mensen willen helpen, motiveren en inspireren om zichzelf te transformeren naar een gezonde versie, zonder extreme veranderingen in de huidige leefstijl aan te brengen. Een combinatie van wetenschap, kennis en ervaring maken we het samen mogelijk om ieders doel of wens te behalen!

Werkwijze

Wij geven tijdens onze persoonlijke 1 op 1 coaching zo goed mogelijk advies. Ook bieden wij je via onze website en Instagram gezonde recepten en wekelijks slimme tips over gezondheid, voeding en hoe je het beste kan afvallen. Hiermee willen we jou bewuster maken over de mogelijkheden die er zijn, wat nou echt gezond is en hoe je met afvallen blijvend resultaat behaalt!

Wie werken er bij Gezonde Leefstijl planner

Simone van der Worp

Leefstijlcoach

Als ervaren (kinder)gewichtsconsulent, Leefstijlcoach en bedenker en schrijven van de Gezonde Leefstijl planner help, inspireer en motiveer ik jou graag bij het creëren van een gezonde leefstijl. Ik ben expert op het gebied van voeding en emotie-eten. Ik help je graag bij het behalen van jouw persoonlijke doelen en het vinden van de juiste balans.

 

“Gezond leven is niet makkelijk, maar kan wel leuk en heel gezellig zijn!”

Opleidingen

BGN erkend Gewichtsconsulent – AALO (2015)
Sportvoeding adviseur – AALO (2017)
Kind & Voeding – AALO (2018)
Emotie-eten – LOI (2018)

Jessica Polfliet – van der Pijll

Blogger & Inspirator

Ik neem jullie graag, door het schrijven van blogs op deze website, mee op mijn reis om de gezondste, fitste en sterkste versie van mezelf te worden. Ik hoop dat ik je hierdoor kan inspireren om ook gezonder te gaan leven! #InspiredbyJazz

 

“Ga je mee op mijn reis?!”

Wij zijn aangesloten bij de BGN!