• “Ik ben niet op dieet, ik verander in 12 weken mijn leefstijl!”

    De Gezonde Leefstijl planner is een planner waarmee je zelf in 12 weken tijd aan de slag kan met jouw voeding, beweging, je fit voelen, balans, geluk en genieten. Het helpt bij het creëren van een Gezonde Leefstijl.

Voeding

Je kan in de planner elke dag een eetdagboek bijhouden. Je schrijft niet alleen op wat je eet, maar ook waarom en hoe jij je hierbij voelt. Dit zorgt ervoor dat jij je bewuster wordt van je eetpatroon.

Beweging

Elke week begin je met een beweegplanner. Hier kan jij per dag jouw beweegmomenten plannen en opschrijven of jij het ook daadwerkelijk gedaan hebt. Ook kan je hier jouw doelen wat betreft bewegen invullen en of ze behaald zijn. Zo kan jij heel makkelijk zien of je wel voldoende beweegt.

Jezelf fitter voelen

Je hoeft niet te sporten om af te vallen. Toch denken wij dat naast gezonde voeding het belangrijk is om regelmatig te bewegen. Je zult je hierdoor meer energie hebben en jezelf fitter voelen.

Balans

Heb jij last van eetbuien, emotie-eten, stress of andere psychische klachten en lukt het daardoor niet om gezond te leven en af te vallen? Door aan de slag te gaan met de planner vind je de balans tussen gezond eten en sporten, maar ook een lichaam wat aan het genieten is.

Geluk

Elke week blik je terug op hoe het is gegaan. De Gezonde Leefstijl planner focust vooral op het positieve en zorgt er daardoor voor dat jij je op lange termijn gelukkiger voelt!

Genieten

Een genietmomentje of lekkere cheat meal inplannen om gezond leven vol te kunnen houden, wie klinkt dat nou niet goed in de oren? Gezond leven houdt namelijk niemand vol zonder te genieten!

“Je hoeft niet succesvol te zijn om te beginnen, je moet beginnen om succesvol te zijn!”


Bestel de planner!

Wat vinden anderen van het Gezonde Leefstijl planner boek?

"De Gezonde Leefstijl planner gebruik ik nu een aantal weken. Het is super fijn om je bewust te zijn van wat je eet, beweegt en drinkt. Makkelijk in gebruik en mee te nemen. Je krijgt iedere dag inzicht in wat er goed gaat of wat nog beter kan. Een aanrader in mijn ogen om in 12 weken bewust en gezonder bezig te zijn met jezelf!"*
Jessica van der Pijll
Jessica van der Pijll15 kilo afgevallen

* Bovengenoemde citaten zijn persoonlijke ervaringen en/of meningen van klanten.

“Het geheim van succes zit in het veranderen van iets wat je dagelijks doet!”


Bestel de planner!

Benieuwd naar wat er allemaal in de planner staat?

Klik dan snel op een van de buttons hieronder!

Meer informatie over de planners! Bestel de planner!

Gezien in..

Volg Gezonde Leefstijl planner op Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.


Volg ons op Instagram