• “Ik ben niet op dieet, ik verander in 12 weken mijn leefstijl!”

    De Gezonde Leefstijl planner is een planner waarmee je zelf in 12 weken tijd aan de slag kan met jouw voeding, beweging, je fit voelen, balans, geluk en genieten. Het helpt bij het creëren van een Gezonde Leefstijl.

Voeding

Je kan in de planner elke dag een eetdagboek bijhouden. Je schrijft niet alleen op wat je eet, maar ook waarom en hoe jij je hierbij voelt. Dit zorgt ervoor dat jij je bewuster wordt van je eetpatroon.

Beweging

Elke week begin je met een beweegplanner. Hier kan jij per dag jouw beweegmomenten plannen en opschrijven of jij het ook daadwerkelijk gedaan hebt. Ook kan je hier jouw doelen wat betreft bewegen invullen en of ze behaald zijn. Zo kan jij heel makkelijk zien of je wel voldoende beweegt.

Jezelf fitter voelen

Je hoeft niet te sporten om af te vallen. Toch denken wij dat naast gezonde voeding het belangrijk is om regelmatig te bewegen. Je zult je hierdoor meer energie hebben en jezelf fitter voelen.

Balans

Heb jij last van eetbuien, emotie-eten, stress of andere psychische klachten en lukt het daardoor niet om gezond te leven en af te vallen? Door aan de slag te gaan met de planner vind je de balans tussen gezond eten en sporten, maar ook een lichaam wat aan het genieten is.

Geluk

Elke week blik je terug op hoe het is gegaan. De Gezonde Leefstijl planner focust vooral op het positieve en zorgt er daardoor voor dat jij je op lange termijn gelukkiger voelt!

Genieten

Een genietmomentje of lekkere cheat meal inplannen om gezond leven vol te kunnen houden, wie klinkt dat nou niet goed in de oren? Gezond leven houdt namelijk niemand vol zonder te genieten!

“Je hoeft niet succesvol te zijn om te beginnen, je moet beginnen om succesvol te zijn!”


Bestel de planner!

Wat vinden anderen van het Gezonde Leefstijl planner boek?

"De Gezonde Leefstijl planner gebruik ik nu een aantal weken. Het is super fijn om je bewust te zijn van wat je eet, beweegt en drinkt. Makkelijk in gebruik en mee te nemen. Je krijgt iedere dag inzicht in wat er goed gaat of wat nog beter kan. Een aanrader in mijn ogen om in 12 weken bewust en gezonder bezig te zijn met jezelf!"*
Jessica van der Pijll
Jessica van der Pijll15 kilo afgevallen

* Bovengenoemde citaten zijn persoonlijke ervaringen en/of meningen van klanten.

“Het geheim van succes zit in het veranderen van iets wat je dagelijks doet!”


Bestel de planner!

Benieuwd naar wat er allemaal in de planner staat?

Klik dan snel op een van de buttons hieronder!

Meer informatie over de planners! Bestel de planner!

Gezien in..

Maatregelen Coronavirus

Na het laatste nieuws zijn wij bij Gezonde Leefstijl planner helaas ook genoodzaakt om maatregelen te treffen tegen het Coronavirus. Alle 1-op-1 begeleiding gaat vooralsnog gewoon door. Het groepstraject zal tijdelijk niet doorgaan.

Mocht je een 1-op-1 afspraak hebben dan willen je vragen om:
- Je afspraak af te zeggen wanneer je klachten ervaart zoals verkouden zijn, hoesten of wanneer je koorts hebt
- Niemand mee te nemen naar de afspraak
- 1,5 meter afstand te houden
- Geen lichamelijk contact te hebben met ons. We geven dus geen hand en zullen tijdelijk ook geen lichamelijke metingen doen waarbij lichamelijk contact is.

Ook zullen wij extra letten op de hygiene in ons pand. We zullen deurklinken en weegschalen na iedere afspraak extra goed schoonmaken.

Webshop bestellingen worden doorgaans wel binnen 2 werkdagen verzonden.

Wij begrijpen uiteraard dat het nu lastig is om gezond te leven. Toch is gezond leven heel erg belangrijk om te voorkomen dat je ziek wordt. Een goede weerstand en een gezond lijf zorgen ervoor dat je beter bestand bent tegen dit virus. Eet dus vooral gezond, beweeg genoeg, drink minimaal 2 liter water en eet voldoende groente en fruit. Ook is overgewicht een van de risicofactor voor het krijgen van het coronavirus. Zet je afvalpoging dus vooral voort en zorg dus extra goed voor jezelf!