Aanmelden Groepstraject september 2020

Wat onwijs goed dat jij de stap hebt gezet om aan de slag te gaan met het creëren van een gezonde leefstijl en je aan te melden voor het groepstraject! Voor we aan de slag gaan willen we graag nog een aantal dingen van je weten. Dit helpt ons om ons voor te bereiden op het intakegesprek en een zo goed mogelijk advies te geven. Zou je onderstaand intake formulier zo volledig mogelijk willen invullen?

Let op: Het groepstraject is voor volwassenen. In het geval van gezondheidsproblemen zoals extreme obesitas, eetstoornissen, stofwisselingsziektes, darmproblemen zoals PDS, extreme voedselallergieën, gastric bypass,  diabetes, of andere aandoeningen die van invloed zijn op jouw stofwisseling is het geen goed idee om mee te doen aan het groepstraject. Het is dan verstandiger om individueel onder begeleiding af te vallen.

Selecteer een geldig formulier

De algemene voorwaarden vind je hier. Hier vind je onder andere de procedure die wij hanteren bij annulering. Tot wanneer je kosteloos kan annuleren en nog een hele hoop andere dingen. Onze Privacy Policy kan je hier lezen. Hier vind je terug hoe wij jouw gegevens verwerken. Wij gaan er vanuit dat wanneer je hiermee akkoord gaat, dat je hiervan op de hoogte bent.