Aanmelden Groepstraject september 2020

Wat onwijs goed dat jij de stap hebt gezet om aan de slag te gaan met het creëren van een gezonde leefstijl en je aan te melden voor het groepstraject! Voor we aan de slag gaan willen we graag nog een aantal dingen van je weten. Dit helpt ons om ons voor te bereiden op het intakegesprek en een zo goed mogelijk advies te geven. Zou je onderstaand intake formulier zo volledig mogelijk willen invullen?

Let op: Het groepstraject is voor volwassenen. In het geval van gezondheidsproblemen zoals extreme obesitas, eetstoornissen, stofwisselingsziektes, darmproblemen zoals PDS, extreme voedselallergieën, gastric bypass,  diabetes, of andere aandoeningen die van invloed zijn op jouw stofwisseling is het geen goed idee om mee te doen aan het groepstraject. Het is dan verstandiger om individueel onder begeleiding af te vallen.

Wat kun je hulp bij gebruiken? (meerdere antwoorden mogelijk)
Hoe ben je op de hoogte gekomen van Gezonde Leefstijl planner? *

Betaling

Om het bedrag maandelijks van jouw rekening af te kunnen schrijven hebben we een doorlopende machtiging van je nodig. We willen je vragen om onderstaand formulier hiervoor in te vullen.

Door ondertekening van dit formulier geef je toestemming aan:

Gezonde Leefstijl planner

om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar jouw bank om een bedrag van jouw rekening af te schijven en aan jouw bank om doorlopend een bedrag van jou rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van

Gezonde Leefstijl planner

Ik machtig Gezonde Leefstijl planner om het volgende automatisch te incasseren:
Afvallen Almere Groepstraject; in 3 termijnen van 79 euro per termijn

De termijnen zullen maandelijks van je rekening afgeschreven worden.

Als je het niet eens bent met deze afschrijving kan je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met jouw bank. Vraag jouw bank naar de voorwaarden.

Let op, wanneer je tussentijd stopt komt jouw betaalverplichting niet te vervallen. Het is namelijk niet mogelijk om je abonnement tussentijds te beëindigen. De openstaande termijnen zullen dan op een andere wijze, bijvoorbeeld via Pin, iDeal of creditcard betaling, alsnog voldaan moeten worden.

Onze Gegevens

Naam: Gezonde Leefstijl planner
Adres: Juan Grisstraat 126
Postcode: 1328SV
Plaats: Almere
Land: Nederland
Incassant ID: NL37ZZZ686646210000
Reden betaling: Afvallen Almere Groepstraject

Jouw gegevens

Om automatisch te kunnen en mogen incasseren hebben we wel wat gegevens van je nodig. We willen je vragen om deze hieronder in te vullen.


De algemene voorwaarden vind je hier. Hier vind je onder andere de procedure die wij hanteren bij annulering. Tot wanneer je kosteloos kan annuleren en nog een hele hoop andere dingen. Onze Privacy Policy kan je hier lezen. Hier vind je terug hoe wij jouw gegevens verwerken. Wij gaan er vanuit dat wanneer je hiermee akkoord gaat, dat je hiervan op de hoogte bent.