• “Probeer mij niet te vertellen dat honger geen emotie is, dat raakt me in mijn ziel!”

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Emotie-eten

Heb jij last van eetbuien, emotie-eten, stress of andere psychische klachten en lukt het daardoor niet om op gewicht te blijven of af te vallen? Wij kunnen je helpen met de balans tussen gezond eten en sporten, maar ook een lichaam wat aan het genieten is.

Vicieuze Cirkel

Elke keer neem jij je opnieuw voor om gezonder te gaan leven en af te gaan vallen. Je bent erg streng voor jezelf en er zijn veel verboden producten. Dit houd je steeds een paar dagen vol. Daarna val je terug en eet je meer dan je eigenlijk zou willen. Alles is toch al verpest en je neemt je voor om maandag weer opnieuw te beginnen. Herkenbaar? Wij helpen je om uit deze vicieuze cirkel te komen.

Gedragsverandering

Een dieet volgen kan iedereen, het op lange termijn volhouden blijkt vaak heel lastig. Bij ons volg je daarom je geen dieet, je mag gewoon alles eten. We helpen je graag bij het maken van bewuste en gezonde keuzen. De focus ligt naast gezonde voeding, vooral op gedragsverandering. Dit zorgt voor blijvend resultaat.

Terugvalpreventie

Heb jij elk dieet al geprobeerd en lukt het je maar niet om het vol te houden en om op gewicht te blijven? Wij besteden extra veel aandacht aan terugvalpreventie; Wat zijn jouw moeilijke momenten? Hoe ga je hiermee om en hoe voorkom je dat het in de toekomst mis gaat? We plannen samen het gezond leven.

"Simone heeft me enorm geholpen met het inzichtelijk maken van waar mijn (emotionele) valkuilen liggen. Ze heeft mijn ogen geopend en me bewust gemaakt van de oorzaak en het belang van goed en gezond eten. Als hardloper is goede voeding voor, tijdens en na een run erg belangrijk en Simone heeft ook daar enorm geholpen. Ondanks dat ik mijn streefgewicht nog niet heb gehaald zit ik beter in mijn velletje en weet ik nu dat dat echt wel goed gaat komen maar ook dat cijfertjes niet het belangrijkste zijn. De gesprekjes met Simone waren heel fijn, met een lach en een enkele traan maar elke keer weer enthousiast en motiverend. Simone is enorm kundig en een fantastische coach. In Almere is er geen betere!!"*
Astrid IesbertsDoor middel van 1-op-1 coaching
Voedingsadvies en begeleiding bij Gezonde Leefstijl planner wordt in de meeste gevallen (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraar, ook bij emotie-eten!


Lees hier meer!

Zo doen wij dat..

Zelf online je afspraken plannen

Bij Gezonde Leefstijl planner is het mogelijk heel eenvoudig zelf online je eigen afspraak in te plannen. Geen gedoe met bellen of heen en weer e-mailen. Gewoon zelf een datum en tijd kiezen en de afspraak staat gepland.

Op maat gemaakt

Bij Gezonde Leefstijl planner krijg je een op maat gemaakt persoonlijk advies. Wij kijken naar je huidige voedingspatroon en maken hier samen met jou minimale aanpassingen in. Geen moeilijke menu’s of boodschappenlijstjes. Jij bepaalt wat je eet, wij bepalen hoeveel. Gewoon eten, alleen dan iets gezonder.

1 op 1 coaching

Als Leefstijlcoach begeleiden wij jou volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon. Regelmatig heb je bij ons een coachinggesprek, de frequentie bepaal je zelf. We bespreken dan 1-op-1 jouw persoonlijke wensen en doelen. Ook meten we jouw voortgang. We beantwoorden daarnaast al jouw vragen en helpen je bij moeilijkheden.

 

Blijvend resultaat

Wij vinden op gewicht blijven net zo belangrijk als afvallen of aankomen. Wij begeleiden je naar een gezonde en gebalanceerde leefstijl. Zonder jojo-effect met een blijvend en duurzaam resultaat.

Behaal jij hetzelfde succes als onze klanten?

"Doel bereikt!! Kundig, vriendelijk en vooral betrokken! Dankjewel Simone."*
Erik van den Heuvel18,5 kilo afgevallen
"Super fijn hoe je geholpen wordt bij Gezonde Leefstijl planner (voorheen Afvallen Almere). Er is tijd voor je, waar er gekeken gaat worden hoe je op een gezonde en verantwoorde manier kunt afslanken. Het plan wordt helemaal op maat gemaakt en is dus ook heel persoonlijk. Lieve Simone, bedankt voor al je hulp tijdens mijn proces!"*
Jessica van der Pijll
Jessica van der Pijll15 kilo afgevallen
"Ik dacht altijd dat ik goed bezig was met eten en sporten, maar afvallen bleek elke keer weer lastig. Met een duidelijk sportvoedingsadvies van Gezonde Leefstijl planner (voorheen Afvallen Almere) is het me nu wel gelukt!"*
Jort Boonk9 kilo afgevallen

* Bovengenoemde citaten zijn persoonlijke ervaringen en/of meningen van klanten die met hulp van Gezonde Leefstijl planner (voorheen Afvallen Almere) zijn afgevallen.

Het kennismakingsgesprek is bij Gezonde Leefstijl planner altijd geheel vrijblijvend en gratis!


Maak nu een afspraak!

Als je voor Gezonde Leefstijl planner kiest, brengt dat de volgende voordelen met zich mee:

Wekelijkse progressie

Bij Gezonde Leefstijl planner draait alles om progressie. We werken in kleine stappen in ons op maat gemaakt advies waardoor jouw persoonlijke doelen makkelijker behaald zullen worden. Je zal hierdoor zowel fysiek als mentaal snel merken dat je verandert, dit zal voor de nodige motivatie zorgen!

 

Levenslange kennis

Het weten van het ‘waarom’ achter jouw levensstijl zien wij als belangrijkste factor voor levenslang succes. Je leert bij Gezonde Leefstijl planner daarom alles over gezond eten, sporten, balans en toch genieten in de vorm van leefstijlcoaching!

Blijvend resultaat

Na een aantal weken heb jij jezelf volledig getransformeerd tot de persoon die je altijd al hebt willen zijn. Nieuwe kennis, een gezonder en slanker lichaam en heel veel motivatie om nieuwe uitdagingen in het leven aan te gaan!

Ben jij klaar om samen met ons uit die vicieuze cirkel te komen?

Wij zijn er in ieder geval klaar voor! Ben je benieuwd welke plannen wij allemaal aanbieden om jou zo goed mogelijk te begeleiden? Klik dan snel op de button hieronder en ontdek wat het beste aansluit bij jouw voorkeuren, wensen en doelen!
Bekijk de plannenStart Nu!

Laat hier vrijblijvend je gegevens achter,
dan nemen wij contact met jou op voor een gratis kennismaking!

Volg ons op Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.


Volg ons op Instagram