• Ik ben niet op dieet, ik verander mijn leefstijl”

Waarmee kunnen wij je helpen?

Afvallen

Géén crashdieet, géén gebruik van supplementen, géén calorieën tellen, géén verboden producten en géén moeilijke menu’s. Met onze begeleiding ga je door middel van het zetten van kleine stappen op het gebied van leefstijl eindelijk afvallen en jouw doelen behalen.

Sporters

Een gezond leefpatroon is de basis voor elke sporter, van ieder niveau. Wat is een gezond dagmenu wanneer je sport? Wat eet ik rondom sportmomenten? Moet ik sportsupplementen slikken? Slaap en ontspan ik wel voldoende?

Zwangerschap

Heb je een kinderwens, ben je zwanger of ben je net zwanger geweest? Het leven als bijna (Newborn) mama is zwaar. Er komt veel op je af, het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat je in balans bent en de juiste voedingsstoffen binnen te krijgt en daarnaast voldoende te beweegt. Heb je hier hulp bij nodig? Wij helpen je graag met de juiste balans voor, tijdens en na je zwangerschap!

Kinderen

Is jouw kind vaak ziek en heeft hij of zij een slechte concentratie op school? Wij hebben de ideale manier gevonden om van jongs af aan een gezonde leefstijl te creëren wat zorgt voor een kleinere kans op overgewicht op latere leeftijd. Ook voelt jouw zoon of dochter zich energieker, slaapt beter en is meer ontspannen.

Gezonde leefstijl

Meer energie hebben, goed in je vel zitten en jezelf fitter voelen? Wij hebben voor jou de ideale manier gevonden om een gezonde leefstijl te creëren, waarmee jouw doelen worden behaald en blijvend resultaat is verzekerd.

Emotie-eten

Heb jij last van eetbuien, emotie-eten, stress of andere psychische klachten en lukt het daardoor niet om op gewicht te blijven of af te vallen? Wij kunnen je helpen met de balans tussen gezond eten en sporten, maar ook een lichaam wat aan het genieten is.

"Super fijn hoe je geholpen wordt bij Gezonde Leefstijl planner (voorheen Afvallen Almere). Er is tijd voor je, waar er gekeken gaat worden hoe je op een gezonde en verantwoorde manier kunt afslanken. Het plan wordt helemaal op maat gemaakt en is dus ook heel persoonlijk. Lieve Simone, bedankt voor al je hulp tijdens mijn proces!"*
Jessica van der Pijll
Jessica van der Pijll15 kilo afgevallen
Wist je dat je zelf online een afspraak bij ons kan inplannen?!


Maak nu een afspraak!

Zo doen wij dat..

Zelf online je afspraken plannen

Bij Gezonde Leefstijl planner is het mogelijk heel eenvoudig zelf online je eigen afspraak in te plannen. Geen gedoe met bellen of heen en weer e-mailen. Gewoon zelf een datum en tijd kiezen en de afspraak staat gepland.

Op maat gemaakt

Bij Gezonde Leefstijl planner krijg je een op maat gemaakt persoonlijk advies. Wij kijken naar je huidige voedingspatroon en maken hier samen met jou minimale aanpassingen in. Geen moeilijke menu’s of boodschappenlijstjes. Jij bepaalt wat je eet, wij bepalen hoeveel. Gewoon eten, alleen dan iets gezonder.

1 op 1 coaching

Als Leefstijlcoach begeleiden wij jou volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon. Regelmatig heb je bij ons een coachinggesprek, de frequentie bepaal je zelf. We bespreken dan 1-op-1 jouw persoonlijke wensen en doelen. Ook meten we jouw voortgang. We beantwoorden daarnaast al jouw vragen en helpen je bij moeilijkheden.

 

Blijvend resultaat

Wij vinden op gewicht blijven net zo belangrijk als afvallen of aankomen. Wij begeleiden je naar een gezonde en gebalanceerde leefstijl. Zonder jojo-effect met een blijvend en duurzaam resultaat.

Behaal jij hetzelfde succes als onze klanten?

"Doel bereikt!! Kundig, vriendelijk en vooral betrokken! Dankjewel Simone."*
Erik van den Heuvel18,5 kilo afgevallen
"Ik dacht altijd dat ik goed bezig was met eten en sporten, maar afvallen bleek elke keer weer lastig. Met een duidelijk sportvoedingsadvies van Gezonde Leefstijl planner (voorheen Afvallen Almere) is het me nu wel gelukt!"*
Jort Boonk9 kilo afgevallen
"Je krijgt altijd goede tips en er is genoeg tijd voor al je vragen. Vragen die ook allemaal waardevol beantwoord worden. Zeker een aanrader!”*
Manon Lennips3,5 kilo afgevallen

* Bovengenoemde citaten zijn persoonlijke ervaringen en/of meningen van klanten die met hulp van Gezonde Leefstijl planner (voorheen Afvallen Almere) zijn afgevallen.

Het kennismakingsgesprek bij Gezonde Leefstijl planner is altijd geheel vrijblijvend en gratis!


Maak nu een afspraak!

Als je voor Gezonde Leefstijl planner kiest, brengt dat de volgende voordelen met zich mee:

Wekelijkse progressie

Bij Gezonde Leefstijl planner draait alles om progressie. We werken in kleine stappen in ons op maat gemaakt advies waardoor jouw persoonlijke doelen makkelijker behaald zullen worden. Je zal hierdoor zowel fysiek als mentaal snel merken dat je verandert, dit zal voor de nodige motivatie zorgen!

 

Levenslange kennis

Het weten van het ‘waarom’ achter jouw levensstijl zien wij als belangrijkste factor voor levenslang succes. Je leert bij Gezonde Leefstijl planner daarom alles over gezond eten, sporten, balans en toch genieten in de vorm van leefstijlcoaching!

Blijvend resultaat

Na een aantal weken heb jij jezelf volledig getransformeerd tot de persoon die je altijd al hebt willen zijn. Nieuwe kennis, een gezonder en slanker lichaam en heel veel motivatie om nieuwe uitdagingen in het leven aan te gaan!

Ben jij klaar om samen met ons aan een gezonde leefstijl te werken?

Wij zijn er in ieder geval klaar voor! Ben je benieuwd welke plannen wij allemaal aanbieden om jou zo goed mogelijk te begeleiden? Klik dan snel op de button hieronder en ontdek wat het beste aansluit bij jouw voorkeuren, wensen en doelen!
Bekijk de pakkettenMaak een GRATIS afspraak!

Laat hier vrijblijvend je gegevens achter,
dan nemen wij contact met jou op voor een gratis kennismaking!

Volg ons op Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.


Volg ons op Instagram