• “Ik ben niet op dieet, ik word een Gezonde Leefstijl expert met gebruik van de Gezonde Leefstijl planner app!”

    Wordt een Gezonde Leefstijl expert met gebruik van onze app. Volg ons Gezonde Leefstijl plan, kijk in jouw persoonlijke en op maat gemaakte advies en bekijk en verzamel jouw favoriete Gezonde Leefstijl planner recepten. De App is binnenkort beschikbaar voor IOS en Android!

Gezonde Leefstijl planner App

Gezonde Leefstijl plan

Doorloop zelf ons Gezonde Leefstijl plan en wordt een expert op het gebied van gezond leven. Er komen allerlei onderwerpen aan bod: van gezonde voeding en beweging tot gedragsverandering en mindset.

Jouw persoonlijke plan

Jouw persoonlijke en op maat gemaakte plan heb je nu altijd bij de hand. 24 uur na jouw intakegesprek zorgen wij ervoor dat je deze kan inzien. Net als de variatielijst, boodschappenlijst en nog een aantal andere handige tools!

Tips & Weetjes

Je vind er heel veel handige tips en weetjes over gezond leven, afvallen en bewegen. Ook vind je hier een hele hoop tips voor ‘Hoe overleef ik..’. Hier geven we tips voor allerlei activiteiten die lastig zijn tijdens het gezond leven.

Recepten

In de App vind je ook al onze gezonde recepten. Je kan ze als favoriet markeren, zodat je ze later heel makkelijk terug kan vinden!

Wil je weten wanneer de app beschikbaar is? Volg ons op Instagram!

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.


Volg ons op Instagram