• “Ik ben niet op dieet, ik word een Gezonde Leefstijl expert met gebruik van de Gezonde Leefstijl planner app!”

    Wordt een Gezonde Leefstijl expert met gebruik van onze app. Volg ons Gezonde Leefstijl plan, kijk in jouw persoonlijke en op maat gemaakte advies en bekijk en verzamel jouw favoriete Gezonde Leefstijl planner recepten. De App is binnenkort beschikbaar voor IOS en Android!

Gezonde Leefstijl planner App

Gezonde Leefstijl plan

Doorloop zelf ons Gezonde Leefstijl plan en wordt een expert op het gebied van gezond leven. Er komen allerlei onderwerpen aan bod: van gezonde voeding en beweging tot gedragsverandering en mindset.

Jouw persoonlijke plan

Jouw persoonlijke en op maat gemaakte plan heb je nu altijd bij de hand. 24 uur na jouw intakegesprek zorgen wij ervoor dat je deze kan inzien. Net als de variatielijst, boodschappenlijst en nog een aantal andere handige tools!

Tips & Weetjes

Je vind er heel veel handige tips en weetjes over gezond leven, afvallen en bewegen. Ook vind je hier een hele hoop tips voor ‘Hoe overleef ik..’. Hier geven we tips voor allerlei activiteiten die lastig zijn tijdens het gezond leven.

Recepten

In de App vind je ook al onze gezonde recepten. Je kan ze als favoriet markeren, zodat je ze later heel makkelijk terug kan vinden!

Maatregelen Coronavirus

Na het laatste nieuws zijn wij bij Gezonde Leefstijl planner helaas ook genoodzaakt om maatregelen te treffen tegen het Coronavirus. Alle 1-op-1 begeleiding gaat vooralsnog gewoon door. Het groepstraject zal tijdelijk niet doorgaan.

Mocht je een 1-op-1 afspraak hebben dan willen je vragen om:
- Je afspraak af te zeggen wanneer je klachten ervaart zoals verkouden zijn, hoesten of wanneer je koorts hebt
- Niemand mee te nemen naar de afspraak
- 1,5 meter afstand te houden
- Geen lichamelijk contact te hebben met ons. We geven dus geen hand en zullen tijdelijk ook geen lichamelijke metingen doen waarbij lichamelijk contact is.

Ook zullen wij extra letten op de hygiene in ons pand. We zullen deurklinken en weegschalen na iedere afspraak extra goed schoonmaken.

Webshop bestellingen worden doorgaans wel binnen 2 werkdagen verzonden.

Wij begrijpen uiteraard dat het nu lastig is om gezond te leven. Toch is gezond leven heel erg belangrijk om te voorkomen dat je ziek wordt. Een goede weerstand en een gezond lijf zorgen ervoor dat je beter bestand bent tegen dit virus. Eet dus vooral gezond, beweeg genoeg, drink minimaal 2 liter water en eet voldoende groente en fruit. Ook is overgewicht een van de risicofactor voor het krijgen van het coronavirus. Zet je afvalpoging dus vooral voort en zorg dus extra goed voor jezelf!