Automatische Incasso Machtiging (SEPA)

Je hebt je zojuist aangemeld voor Offline coaching in onze praktijk. Om het bedrag maandelijks van jouw rekening af te kunnen schrijven hebben we een doorlopende machtiging van je nodig. We willen je vragen om onderstaand formulier hiervoor in te vullen.

Het is ook mogelijk om het volledige bedrag in één keer te betalen. klik dan hier om direct af te reken


Door ondertekening van dit formulier geef je toestemming aan:

Gezonde Leefstijl planner

om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar jouw bank om een bedrag van jouw rekening af te schijven en aan jouw bank om doorlopend een bedrag van jou rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van

Gezonde Leefstijl planner


Ik machtig Afvallen Almere om het volgende automatisch te incasseren: *
De termijnen zullen maandelijks van je rekening afgeschreven worden.


Als je het niet eens bent met deze afschrijving kan je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met jouw bank. Vraag jouw bank naar de voorwaarden.

Let op, wanneer je tussentijd stopt komt jouw betaalverplichting niet te vervallen. Het is namelijk niet mogelijk om je abonnement tussentijds te beëindigen. De openstaande termijnen zullen dan op een andere wijze, bijvoorbeeld via Pin, iDeal of creditcard betaling, alsnog voldaan moeten worden.


Onze Gegevens

Naam: Gezonde Leefstijl planner
Adres: Juan Grisstraat 126
Postcode: 1328SV
Plaats: Almere
Land: Nederland
Incassant ID:
Reden betaling: Voedingsadvies met individuele begeleiding


Jouw gegevens

Om automatisch te kunnen en mogen incasseren hebben we wel wat gegevens van je nodig. We willen je vragen om deze hieronder in te vullen.


Tijdens je eerst volgende afspraak vragen we je nog om de hierboven ingevulde gegevens en afspraken te ondertekenen.

De algemene voorwaarden vind je hier.

Maatregelen Coronavirus

Na het laatste nieuws zijn wij bij Gezonde Leefstijl planner helaas ook genoodzaakt om maatregelen te treffen tegen het Coronavirus. Alle 1-op-1 begeleiding gaat vooralsnog gewoon door. Het groepstraject zal tijdelijk niet doorgaan.

Mocht je een 1-op-1 afspraak hebben dan willen je vragen om:
- Je afspraak af te zeggen wanneer je klachten ervaart zoals verkouden zijn, hoesten of wanneer je koorts hebt
- Niemand mee te nemen naar de afspraak
- 1,5 meter afstand te houden
- Geen lichamelijk contact te hebben met ons. We geven dus geen hand en zullen tijdelijk ook geen lichamelijke metingen doen waarbij lichamelijk contact is.

Ook zullen wij extra letten op de hygiene in ons pand. We zullen deurklinken en weegschalen na iedere afspraak extra goed schoonmaken.

Webshop bestellingen worden doorgaans wel binnen 2 werkdagen verzonden.

Wij begrijpen uiteraard dat het nu lastig is om gezond te leven. Toch is gezond leven heel erg belangrijk om te voorkomen dat je ziek wordt. Een goede weerstand en een gezond lijf zorgen ervoor dat je beter bestand bent tegen dit virus. Eet dus vooral gezond, beweeg genoeg, drink minimaal 2 liter water en eet voldoende groente en fruit. Ook is overgewicht een van de risicofactor voor het krijgen van het coronavirus. Zet je afvalpoging dus vooral voort en zorg dus extra goed voor jezelf!