Digitale Intake Sportvoedingsschema

Wat onwijs goed dat jij de stap hebt gezet om hulp in te schakelen voor jou sportvoedingsschema! Voordat we deze kunnen maken willen we graag nog een aantal dingen van je weten. Dit helpt ons om zo veel mogelijk van jou te weten te komen en een zo goed mogelijk schema te maken. Nadat je dit intake formulier hebt ingevuld en hebt betaald zullen we je bellen voor het maken van een afspraak om het sportvoedingsschema te bespreken. Indien we aanvullende informatie van je nodig hebben voor het maken van het schema zullen wij dit ook telefonisch bespreken.

Wat wil je graag? (meerdere antwoorden mogelijk)
bijv. ik wandel met de hond, doe boodschappen op de fiets, etc
bijv. blessure, PDS, hoge bloeddruk, diabetes, etc.
bijv. multivitamine vitamine, vitamine D, eiwitshakes
bijv. gastric bypass, schildklierproblemen, PDS, etc
Hooikoorts, Glutenallergie, noten, appel, etc
bijv. halal, vegetarisch, etc
Hoe ben je op de hoogte gekomen van Gezonde Leefstijl planner? *

We sturen jouw Persoonlijke Leefstijl plan per mail na het intakegesprek. Dit plan bevat persoonsgegevens, vandaar dat wij de bestanden beveiligen met een door jou gekozen wachtwoord. Vul hieronder een wachtwoord in die je hiervoor wil gebruiken. Zorg dat dit geen vertrouwelijk wachtwoord is, wat je voor andere belangrijke zaken gebruikt. Dit wachtwoord is namelijk ook zichtbaar voor jouw leefstijlcoach.

De algemene voorwaarden vind je hier. Hier vind je onder andere de procedure die wij hanteren bij annulering. Tot wanneer je kosteloos kan annuleren en nog een hele hoop andere dingen. Onze Privacy Policy kan je hier lezen. Hier vind je terug hoe wij jouw gegevens verwerken. Wij gaan er vanuit dat wanneer je hiermee akkoord gaat, dat je hiervan op de hoogte bent.