• “Help! Hoe overleef ik mijn vakantie?”

    Ben je bezig met het creëren van een Gezonde Leefstijl en ga je binnenkort op vakantie? Wij hebben een E-book geschreven met onder andere tips voor gezond leven op vakantie. Meld je hieronder aan en ontvang direct gratis ons E-book!

Wat staat er in het E-book?

De draad weer oppakken na je vakantie

We delen 4 effectieve stappen die je kunnen helpen bij het oppakken van je gezonde leefstijl na je vakantie.

Gezond leven op vakantie

We delen 10 tips die gezond leven op vakantie makkelijker maken!

Gezond uit eten

We delen 10 tips voor gezond uit eten op vakantie

Gezonde ontbijtjes

We delen 7 ideeën voor een gezond ontbijt op vakantie

Maatregelen Coronavirus

Na het laatste nieuws zijn wij bij Gezonde Leefstijl planner helaas ook genoodzaakt om maatregelen te treffen tegen het Coronavirus. Alle 1-op-1 begeleiding gaat vooralsnog gewoon door. Het groepstraject zal tijdelijk niet doorgaan.

Mocht je een 1-op-1 afspraak hebben dan willen je vragen om:
- Je afspraak af te zeggen wanneer je klachten ervaart zoals verkouden zijn, hoesten of wanneer je koorts hebt
- Niemand mee te nemen naar de afspraak
- 1,5 meter afstand te houden
- Geen lichamelijk contact te hebben met ons. We geven dus geen hand en zullen tijdelijk ook geen lichamelijke metingen doen waarbij lichamelijk contact is.

Ook zullen wij extra letten op de hygiene in ons pand. We zullen deurklinken en weegschalen na iedere afspraak extra goed schoonmaken.

Webshop bestellingen worden doorgaans wel binnen 2 werkdagen verzonden.

Wij begrijpen uiteraard dat het nu lastig is om gezond te leven. Toch is gezond leven heel erg belangrijk om te voorkomen dat je ziek wordt. Een goede weerstand en een gezond lijf zorgen ervoor dat je beter bestand bent tegen dit virus. Eet dus vooral gezond, beweeg genoeg, drink minimaal 2 liter water en eet voldoende groente en fruit. Ook is overgewicht een van de risicofactor voor het krijgen van het coronavirus. Zet je afvalpoging dus vooral voort en zorg dus extra goed voor jezelf!