• Ik ben niet op dieet, ik creëer samen met een Gewichtsconsulent een gezonde leefstijl!”

    Ga bij Gezonde Leefstijl planner samen met een BGN erkend Gewichtsconsulent jouw ideale gewicht met blijvend resultaat bereiken, door het creëren van een Gezonde Leefstijl!

Gewichtsconsulenten

Shannen Notmeijer

Stagiair

Ik ben Shannen Notmeijer, 18 jaar. Momenteel zit ik in het laatste jaar van mijn opleiding voeding en voorlichting op het Aeres Mbo Almere. Van 28 maart tot en met 27 mei loop ik stage bij Gezonde Leefstijl planner. Op de maandagen ben ik aanwezig in praktijk en kijk ik mee bij de coach afspraken. Op de andere dagen ga ik aan de slag met het uitvoeren van mijn afstudeer opdracht.

Simone van der Worp

Leefstijlcoach

Mijn naam is Simone van der Worp, ik ben Leefstijlcoach met als specialisaties voeding, emotie-eten en sportvoeding. In de Gezonde Leefstijl planner praktijk zie ik dagelijks mensen die vaak alle diëten al geprobeerd hebben. Zij weten heel goed wat calorieën zijn en weten heel goed hoe ze moeten afvallen. In periodes dat ze niet zo lekker in hun vel zitten, ze op vakantie geweest zijn of wanneer ze veel stress op hun werk ervaren lukt het niet meer om gezond te leven. Zij vallen op die momenten terug in hun oude patroon en grijpen naar ongezond eten, gaan niet meer sporten en tijd voor zichzelf en ontspanning schieten er vaak bij in.

Het volgen van een voedingsschema en gezonde recepten zijn vaak niet voldoende om op lange termijn het gezond leven vol te houden. Wat wel écht werkt is het onderzoeken en veranderen van jouw gedrag en patronen. Wanneer je moe bent is heel verleidelijk om jezelf op te laden met chocolade of wanneer je druk bent op je werk toch een broodje shoarma te gaan halen en daarna ook nog een zak chips leeg te eten.

Ik weet uit persoonlijke ervaring dat het leven echt niet altijd makkelijk is en dat vervallen in een ongezond patroon op korte termijn heel fijn kan zijn, maar op lange termijn helpt het vaak niet. Dit, samen met mijn enorme passie voor lekkere en gezonde voeding, de juiste diploma’s en de nodige werkervaring zorgt ervoor dat ik graag iedereen wil helpen, inspireren en motiveren met afvallen, het creëren van een gezonde leefstijl en zorgen voor duurzaam en blijvend resultaat! Dit doe ik als Leefstijlcoach door het schrijven van artikelen en boeken, het bedenken van recepten en door het geven van een op maat gemaakt voedingsadvies met persoonlijke leefstijlcoaching. Ik help je graag bij het behalen van jouw persoonlijke doelen en het vinden van de juiste balans.

 

Ik ben:

 

“Gezond leven is niet makkelijk, maar we kunnen het wel leuk en heel gezellig maken!”

Stuur Simone een e-mail

Stuur Simone een WhatsApp bericht

Volg ons op Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.


Volg ons op Instagram