Hoe wil je betalen?

Je hebt zojuist gekozen om in termijnen via automatisch incasso te betalen. Betalen in termijn is duurder dan in 1 keer vooruit betalen. Mocht je toch liever in 1 keer vooraf willen betalen, klik dan hier.

Door ondertekening van dit formulier geef je toestemming aan:

Afvallen Almere

om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar jouw bank om een bedrag van jouw rekening af te schijven en aan jouw bank om doorlopend een bedrag van jou rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van

Afvallen Almere


Ik wil graag:
De termijnen zullen maandelijks van je rekening afgeschreven worden.


Als je het niet eens bent met deze afschrijving kan je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met jouw bank. Vraag jouw bank naar de voorwaarden.

Let op, wanneer je tussentijd stopt komt jouw betaalverplichting niet te vervallen. Het is namelijk niet mogelijk om je abonnement tussentijds te beëindigen. De openstaande termijnen zullen dan op een andere wijze, bijvoorbeeld via pin, iDeal of creditcard betaling, alsnog voldaan moeten worden.


Onze Gegevens

Naam: Afvallen Almere
Adres: Salsastraat 87
Postcode: 1326PC
Plaats: Almere
Land: Nederland
Incassant ID:
Reden betaling: Voedingsadvies met individuele begeleiding


Jouw gegevens

Om automatisch te kunnen en mogen incasseren hebben we wel wat gegevens van je nodig. We willen je vragen om deze hieronder in te vullen.


Tijdens je eerst volgende afspraak vragen we je nog om de hierboven ingevulde gegevens en afspraken te ondertekenen. Op dat moment starten we ook officieel met incasseren.

De algemene voorwaarden vind je hier.