• Kinderen kunnen nooit hun spullen vinden, maar stukjes groente in de pasta zijn geen probleem!”

Waarmee kunnen wij kinderen helpen?

Gewichtsbeheersing

Géén streng dieet, géén gebruik van supplementen, géén calorieën tellen, géén verboden producten en géén moeilijke menu’s. We focussen ons op het stabiliseren van het gewicht en hebben daarbij veel aandacht voor gezond een volwaardig eten. We proberen met minimale aanpassingen in het huidige voedings- en beweegpatroon alle doelen te behalen.

 

Gezonde leefstijl

Is jouw kind vaak ziek en heeft hij of zij een slechte concentratie op school? Wij hebben de ideale manier gevonden om van jongs af aan een gezonde leefstijl te creëren wat zorgt voor een kleinere kans op overgewicht op latere leeftijd. Ook voelt jouw zoon of dochter zich energieker, slaapt beter en is meer ontspannen.

Moeilijke-eters

Lust jou kind veel niet, of wil het misschien wel helemaal niet eten? Wij ontdekken graag of jouw kind echt niks lust, of dat er een andere reden is. Hiermee gaan we samen aan de slag, zodat jij nooit meer een strijd aan tafel hoeft te voeren.

Genieten

Af en toe lekker snoepen om gezond leven vol te kunnen houden, wie klinkt dat nou niet goed in de oren? Gezond leven houdt namelijk niemand vol zonder te genieten, dus bij ons mogen kinderen gewoon af te toe iets lekkers.

"Super fijn hoe je geholpen wordt bij Gezonde Leefstijl planner (voorheen Afvallen Almere). Er is tijd voor je, waar er gekeken gaat worden hoe je op een gezonde en verantwoorde manier kunt afslanken. Het plan wordt helemaal op maat gemaakt en is dus ook heel persoonlijk. Lieve Simone, bedankt voor al je hulp tijdens mijn proces!"*
Jessica van der Pijll
Jessica van der Pijll15 kilo afgevallen
Voedingsadvies en begeleiding bij Gezonde Leefstijl planner wordt in de meeste gevallen (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraar, ook bij kinderen!


Lees hier meer!

Zo doen wij dat..

Zelf online je afspraken plannen

Bij Gezonde Leefstijl planner is het mogelijk heel eenvoudig zelf online je eigen afspraak in te plannen. Geen gedoe met bellen of heen en weer e-mailen. Gewoon zelf een datum en tijd kiezen en de afspraak staat gepland.

Op maat gemaakt

Bij Gezonde Leefstijl planner krijg je een op maat gemaakt persoonlijk advies. Wij kijken naar je huidige voedingspatroon en maken hier samen met jou minimale aanpassingen in. Geen moeilijke menu’s of boodschappenlijstjes. Jij bepaalt wat je eet, wij bepalen hoeveel. Gewoon eten, alleen dan iets gezonder.

1 op 1 coaching

Als Leefstijlcoach begeleiden wij jou volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon. Regelmatig heb je bij ons een coachinggesprek, de frequentie bepaal je zelf. We bespreken dan 1-op-1 jouw persoonlijke wensen en doelen. Ook meten we jouw voortgang. We beantwoorden daarnaast al jouw vragen en helpen je bij moeilijkheden.

 

Blijvend resultaat

Wij vinden op gewicht blijven net zo belangrijk als afvallen of aankomen. Wij begeleiden je naar een gezonde en gebalanceerde leefstijl. Zonder jojo-effect met een blijvend en duurzaam resultaat.

Het kennismakingsgesprek is bij Gezonde Leefstijl planner altijd geheel vrijblijvend en gratis!


Maak nu een afspraak!

Ben jij klaar om samen met jouw zoon of dochter aan een gezonde leefstijl te werken?

Wij zijn er in ieder geval klaar voor! Ben je benieuwd welke consulten wij allemaal aanbieden om jouw zoon of dochter zo goed mogelijk te begeleiden? Klik dan snel op de button hieronder en ontdek wat het beste aansluit bij jouw voorkeuren, wensen en doelen!
Bekijk de plannenStart Nu!

Laat hier vrijblijvend je gegevens achter,
dan nemen wij contact met jou op voor een gratis kennismaking!

Volg ons op Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.


Volg ons op Instagram