• Ik ben niet op dieet, ik creëer samen met een Leefstijlcoach een gezonde leefstijl!”

    Ga bij Gezonde Leefstijl planner samen met een BLCN en BGN erkend Leefstijlcoach jouw ideale gewicht met blijvend resultaat bereiken, door het creëren van een Gezonde Leefstijl!

Leefstijlcoaches bij Gezonde Leefstijl planner

Simone van der Worp

Leefstijlcoach

Hi, ik ben Simone, een persoonlijke, enthousiaste en betrokken Leefstijlcoach met een enorme passie voor gezondheid en lekker eten. 

Als leefstijlcoach ga ik graag samen met jou opzoek naar wat voor jou belangrijk is. We werken alleen aan veranderingen waar jij blij en gelukkig van wordt. We kijken samen naar wat jij wél kan. Gezond leven is niet makkelijk, maar het kan wel leuk en gezellig zijn. Je kan keuzes maken die voor jou belangrijk zijn, zonder op dieet te zijn. Met kleine veranderingen kan je veel bereiken.

Ik geloof in verandering. De basis van mijn begeleiding is daarom gericht op gedragsverandering. Gedragsverandering is niet makkelijk, maar zeker wel mogelijk. In plaats van te vertellen wat je zou moeten doen, want dit weet je al, leer ik je graag de vaardigheden die je nodig hebt om nu echt in actie te komen.

Ik ben:

 

“Gezond leven is niet makkelijk, maar we kunnen het wel leuk en heel gezellig maken!”

Stuur Simone een e-mail

Stuur Simone een WhatsApp bericht

Volg ons op Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.


Volg ons op Instagram