• Ik ben niet op dieet, ik creëer samen met een Leefstijlcoach een gezonde leefstijl!”

    Ga bij Gezonde Leefstijl planner samen met een BGN erkend Leefstijlcoach jouw ideale gewicht met blijvend resultaat bereiken, door het creëren van een Gezonde Leefstijl!

Leefstijlcoaches bij Gezonde Leefstijl planner

Sabine Thissen

BGN-gewichtsconsulent & Vitaliteitscoach

Veel mensen hebben het gevoel dat een gezonde levensstijl lastig te combineren is met een gezin, drukke baan of een gezellig sociaal leven. Maar het een hoeft het ander zeker niet uit te sluiten. Juist om op al deze gebieden goed te kunnen functioneren is het belangrijk om gezond en sterk te zijn. Zowel lichamelijk als geestelijk. Ik ben gek op eten en borrels met vriendinnen, maar ben ook erg fanatiek met sporten (hardlopen en Crossfit) en in mijn werk. Regelmatig lijk ik op een professioneel jongleur die alle ballen in de lucht houdt!
Voor mij zit een gezonde levensstijl dan ook niet in een bepaalde kledingmaat maar in een vitaal lichaam! Lekker energiek de dag doorkomen, een goede nachtrust, een goede weerstand en metaal sterk zijn is voor mij een waardevol gegeven. Het helpt mij om mijn doelen te behalen.
Die juiste balans is persoonlijk, graag ga ik samen met jou op zoek naar die levensstijl die voor jou werkt en ervoor zorgt dat jij jouw doelen gaat halen. Als erkent BGN gewichtsconsulent en vitaliteitscoach heb ik de nodige (persoonlijke) ervaring die ik graag met deel in de zoektocht naar het gezonde voeding, het juiste dagmenu, lekkere recepten en kijken we samen naar je eetgedrag. Welke patronen staan het halen van jouw doel in de weg?

 

“Gezond eten kost geen energie, het geeft je energie!”

 

Stuur Sabine een e-mail

Stuur Sabine een WhatsApp bericht

 

Opleidingen

BGN erkend Gewichtsconsulent – Civas (2018)
Vitaliteitscoach – Civas (2019)

Simone van der Worp

BGN-gewichtsconsulent & Leefstijlcoach

Het is momenteel een moeilijke tijd waarin er veel van ons verwacht wordt, maar waar het vaak ook moeilijk is om alles waar te maken. Uit eigen ervaring weet ik dat het behalen van persoonlijke doelen je zoveel oplevert, voornamelijk mentaal. Mijn persoonlijke doelen zijn de afgelopen jaren eigenlijk altijd gebaseerd geweest op sport, afvallen (ook ik heb overgewicht gehad!) en gezond leven en hebben mij dan ook gebracht op het punt waar ik nu sta. Ik ben blij met wie ik ben, zit goed in mijn vel en voel me sterk. Dit, samen met mijn enorme passie voor lekkere en gezonde voeding, de juiste diploma’s en de nodige werkervaring zorgt ervoor dat ik graag iedereen wil helpen, inspireren en motiveren met afvallen, het creëren van een gezonde leefstijl en zorgen voor duurzaam en blijvend resultaat! Dit doe ik als BGN erkend (kinder)gewichtsconsulent en sportvoedingsadviseur door het schrijven van artikelen en boeken, het bedenken van recepten en door het geven van een op maat gemaakt voedingsadvies met persoonlijke begeleiding. Ik help je graag bij het behalen van jouw persoonlijke doelen en het vinden van de juiste balans.

Van half januari 2020 tot en met half mei 2020 ben ik afwezig in verband met zwangerschapsverlof.

 

“Gezond leven is niet makkelijk, maar kan wel leuk en heel gezellig zijn!”

 

Stuur Simone een e-mail

Stuur Simone een WhatsApp bericht

 

Opleidingen

BGN erkend Gewichtsconsulent – AALO (2015)
Sportvoeding adviseur – AALO (2017)
Kind & Voeding – AALO (2018)
Emotie-eten – LOI (2018)

Maatregelen Coronavirus

Na het laatste nieuws zijn wij bij Gezonde Leefstijl planner helaas ook genoodzaakt om maatregelen te treffen tegen het Coronavirus. Alle 1-op-1 begeleiding gaat vooralsnog gewoon door. Het groepstraject zal tijdelijk niet doorgaan.

Mocht je een 1-op-1 afspraak hebben dan willen je vragen om:
- Je afspraak af te zeggen wanneer je klachten ervaart zoals verkouden zijn, hoesten of wanneer je koorts hebt
- Niemand mee te nemen naar de afspraak
- 1,5 meter afstand te houden
- Geen lichamelijk contact te hebben met ons. We geven dus geen hand en zullen tijdelijk ook geen lichamelijke metingen doen waarbij lichamelijk contact is.

Ook zullen wij extra letten op de hygiene in ons pand. We zullen deurklinken en weegschalen na iedere afspraak extra goed schoonmaken.

Webshop bestellingen worden doorgaans wel binnen 2 werkdagen verzonden.

Wij begrijpen uiteraard dat het nu lastig is om gezond te leven. Toch is gezond leven heel erg belangrijk om te voorkomen dat je ziek wordt. Een goede weerstand en een gezond lijf zorgen ervoor dat je beter bestand bent tegen dit virus. Eet dus vooral gezond, beweeg genoeg, drink minimaal 2 liter water en eet voldoende groente en fruit. Ook is overgewicht een van de risicofactor voor het krijgen van het coronavirus. Zet je afvalpoging dus vooral voort en zorg dus extra goed voor jezelf!