Ook in 2018 worden de consulten bij Afvallen Almere door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Mocht jouw zorgverzekering onze consulten niet vergoeden of heb je geen aanvullend pakket, dan kan het lonen om voor 31 december 2017 jouw huidige zorgverzekering op te zeggen of te wijzigen en/of voor 31 januari 2018 over te stappen naar een andere zorgverzekering.

Belangrijk:

  • Als jij jouw zorgverzekeraar niet terug ziet in onderstaand overzicht, kan het zijn dat consulten wel worden vergoed. Een overzicht van alle verzekeringen die vergoeden vind je op de pagina ‘vergoeding zorgverzekering‘. Je kan dit uiteraard altijd ook navragen bij jouw zorgverzekeraar.
  • Wij zijn geen diëtist, ons advies wordt dus niet vergoed vanuit de basisverzekering, bij Afvallen Almere zijn BGN erkende gewichtsconsulenten werkzaam. Verwar dit niet!
  • De BGN-gewichtsconsulent wordt alleen vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering pakketten.
  • Jouw bezoek aan de BGN-gewichtsconsulent is daarom niet van invloed op jouw eigen risico!
  • Soms vergoeden zorgverzekeraars de consulten van Afvallen Almere op basis van een individuele aanvraag. Het kan dus lonen contact op te nemen met jouw zorgverzekeraar. Het helpt ook om er bij jouw zorgverzekering op te wijzen dat andere verzekeraars onze consulten wel vergoeden. Vergoeding vindt vaak plaats vanuit een budget voor preventiecursussen.

Overzicht vergoeding goedkoopste verzekering

Wij hebben uitgezocht welke zorgverzekeringen vergoeden en daarnaast het goedkoopste zijn op basis van onze diensten. Door te klikken op de plusjes worden er tabellen zichtbaar. Ook de tabellen zijn aanklikbaar en openen als PDF.

Als jij jouw zorgverzekeraar niet terug ziet in bovenstaand overzicht, kan het zijn dat consulten wel worden vergoed. Een overzicht van alle verzekeringen die vergoeden vind je op de pagina ‘vergoeding zorgverzekering‘. Je kan dit uiteraard altijd ook navragen bij jouw zorgverzekeraar.

De boven genoemde prijzen zijn gebaseerd op gemiddelde, het kan zijn dat deze prijzen voor jou niet gelden of afwijken. Mocht je twijfelen, dan kan je altijd contact opnemen met ons, zodat wij jou kunnen voorzien van een passend advies. Wel willen we je graag mee geven dat je zelf verantwoordelijk bent voor de overstap, informeer daarom ook altijd zelf bij de zorgverzekering of jij de juiste overstap op wijziging maakt. Al het hierboven genoemde is slechts ons advies, informeer zelf goed of bovenstaande ook voor jou van toepassing is. Wij zijn niet aansprakelijk indien je een verkeerde overstap of wijziging maakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>