thee idee instagram eten dieet afvallen almere quote

Als je Instagram hebt ken je ze waarschijnlijk wel. De volgende foto’s die in je voorgesteld pagina naar voren zijn gekomen:

Knappe meiden met een ontbloot middenrif en een flinke boezem, een slanke taille en lang haar die een mok vast houden en in hun andere hand een zak met thee. Kon het nog natuurlijker?!

Oh kijk! Nog een knappe vrouw met grote borsten en lang haar, maar deze keer in bikini op de punt van een boot met haar thee. Wij bedoelen maar, wij doen dit de hele dag..! Niet dus!

Oei, nog een andere knappe fitte vrouw met.. je snap ons punt nu? Het is dezelfde methode. Deze keer staat ze voor een rek met een paar gewichten. Drink jij hier ook je thee terwijl je je sportlegging iets omlaag doet om je buik te showen?

De marketing voor deze thee’s zijn erg simpel maar briljant. wij bedoelen, zoek een knappe en slanke vrouw, laat haar je product vasthouden en de kijker doen geloven dat ze je product gebruikt. Als honderden modellen dit doen dan gaan mensen het toch vanzelf geloven.. Ze krijgen zelf celebrities zover om voor hun camera te gaan. Dan houdt niks jou meer tegen toch? Daar gaat je geld!

Je geld afpakken, dat is alles wat ze doen. Ze gebruiken jouw geld om de modellen en de celebrities die hun afslankthee vasthouden te betalen. Wij vragen ons dan ook af hoeveel deze mensen hiervoor betaald krijgen en hoeveel hopeloze mensen deze afslankthee’s aanschaffen. Het is een erg lucratieve business waar erg veel geld in om gaat.

Maar waarom? Waarom zijn wij bij Afvallen Almere zo tegen deze thee’s? Het is heel simpel: Onverantwoordelijke marketing en een gebrek aan integriteit voor hun product ten opzichte van hun klanten. Het enige wat zij verkopen is valse hoop.

Wat beloven deze Afslankthee’s?

Wij hebben onderzoek gedaan naar verschillende afslankthee verkopende bedrijven en hun producten. Eigenlijk beloven ze allemaal hetzelfde:

Hun producten helpen je:

  • Om Af te vallen
  • Het verbrandt extra calorieën
  • Het versnelt je metabolisme
  • Het reinigt en detoxt je lichaam
  • Het onderdrukt het hongergevoel
  • Je krijgt er meer energie van

Dat is interessant.. Hoe werk het?

Je koopt een verpakking die je voor 7 dagen tot een maand kan gebruiken. Sommige merken hebben een ochtend of een thee voor overdag gecombineerd met een thee voor het slapen gaan. Bij anderen moet je gewoon 1 kop thee per dag drinken. De ochtend thee helpt je vaak met het krijgen van meer energie en de nacht thee helpt met het reinigen van het lichaam of wel afvallen.

Het wetenschappelijk onderzoek

Wist je dat deze afslankthee’s officieel gezien voedingssupplementen zijn en deze helemaal geen gezondheidsclaims mogen doen over hun product?! Ook al zeggen zij dat je metabolisme ervan versnelt en dat je sneller zal afvallen, er is géén wetenschappelijk onderzoek gedaan naar deze thee’s. Dus niks hiervan is waar.

In werkelijkheid is het zelf zo dat er geen wetenschappeijkbewijs is dat Senna (het laxerende bestanddeel in deze thee’s) zou zorgen voor gewichtsverlies. Wat doet het dan wel? Het zorgt voor buikpijn, kramp en diaree. Je moet ervan naar de wc, dus in dat opzicht raak je gewicht kwijt. En als je het voor meer dan 2 weken gebruikt (wat de meeste theeplannen doen), kan het ongebruikelijke darmfuncties veroorzaken en veranderingen in de elektrolytbalans die kunnen leiden tot hartproblemen, spierzwakte en leverschade!

Op de korte termijn kan Senna je helpen om je darmen op gang te brengen, maar als je het te lang gebruikt, zal je darm afhankelijk worden voor hiervan, en zal je verstopt raken als je het niet meer gebruikt.

Verder bevatten de meeste thee’s cafeïne voor de energie en er zit vaak een kruidenmengsel in waarvan ook nooit wetenschappelijk is bewezen dat je er van afvalt.

Dus we kunnen deze afslankthee’s beter niet drinken? Nee! Wij hopen dat jij nog niet in de illusie getrapt ben van deze zogenaamde afslankthee’s. Het enige wat je verliest is geld op je bankrekening en je kan nog problemen met je gezondheid krijgen ook. Geloof dus niet alles wat je ziet op Instagram!

 

Heb jij wel eens een Fit tea of Skinny tea geprobeerd en volg jij ze op Instagram?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>