• “De meest beschamende fase tijdens de zwangerschap is wanneer je niet kan zien of je zwanger bent of dik!”

Waarmee kunnen wij helpen?

Zwanger

YAY, je bent zwanger! Gefeliciteerd! Er komt ineens zoveel op je af.. Wat mag je wel en wat niet eten? Eten voor twee, is dit wel zo slim tijdens je zwangerschap? Wil jij vooral gezond eten en het aankomen tijdens je zwangerschap zo veel mogelijk beperken? Wij helpen je graag met een gezond voedingspatroon, waardoor je niet teveel aankomt en na je zwangerschap de kilo’s zo weer kwijt bent. En misschien wel het aller belangrijkste is dat je super fit bent voor je bevalling en jouw baby gezond ter wereld komt!

Back in Shape

Tijdens de zwangerschap komen vrouwen gemiddeld 12,5 kilo aan. Dit komt door het gewicht van de baby, vocht, bloed, klieren, maar helaas ook vet. Dit vet ben je helaas niet altijd zo snel kwijt als je zou willen. Geef je borstvoeding, dan is het verstandig om niet teveel af te vallen en vooral gezond te eten. Bij ons ligt de nadruk daarom op het creëren van een gezonde leefstijl voor jou en jouw baby. Zo ben jij snel mogelijk Back in Shape!

Kinderwens

1 tot 2 op de 10 stellen worden niet binnen een jaar zwanger. Het kan zijn dat dit een medische oorzaak heeft, maar ook overgewicht en het onvoldoende binnen krijgen van goede voedingsstoffen speelt een belangrijke rol. Vaak ontstaat er veel stress waardoor je in een vicieuze cirkel beland. Om jouw hormoonhouding in balans te krijgen is het belangrijk om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen en daarnaast voldoende te bewegen. Heb je hier hulp bij nodig? Wij helpen je graag met de juiste balans tussen gezond eten, bewegen en genieten!

Baby

Als Newborn mama komt er de eerste weken heel veel op je af. Drinkt jouw baby wel genoeg? Groeit het wel genoeg? Wanneer ga ik stoppen met het geven van melk en wanneer ga ik starten met het geven van vast voedsel? Wat mag je baby wel en wat niet? Je hebt ineens een voorbeeldfunctie en iedereen heeft er een mening over, maar wat is nou echt goed voor jouw kindje? We beantwoorden graag al jouw vragen omtrent voeding voor jouw kindje.

"Super fijn hoe je geholpen wordt bij Gezonde Leefstijl planner (voorheen Afvallen Almere). Er is tijd voor je, waar er gekeken gaat worden hoe je op een gezonde en verantwoorde manier kunt afslanken. Het plan wordt helemaal op maat gemaakt en is dus ook heel persoonlijk. Lieve Simone, bedankt voor al je hulp tijdens mijn proces!"*
Jessica van der Pijll
Jessica van der Pijll15 kilo afgevallen
Wordt een Gezonde Leefstijl expert met gebruik van onze app!


Lees hier meer!

Zo doen wij dat..

Zelf online je afspraken plannen

Bij Gezonde Leefstijl planner is het mogelijk heel eenvoudig zelf online je eigen afspraak in te plannen. Geen gedoe met bellen of heen en weer e-mailen. Gewoon zelf een datum en tijd kiezen en de afspraak staat gepland.

Op maat gemaakt

Bij Gezonde Leefstijl planner krijg je een op maat gemaakt persoonlijk advies. Wij kijken naar je huidige voedingspatroon en maken hier samen met jou minimale aanpassingen in. Geen moeilijke menu’s of boodschappenlijstjes. Jij bepaalt wat je eet, wij bepalen hoeveel. Gewoon eten, alleen dan iets gezonder.

1 op 1 coaching

Als Leefstijlcoach begeleiden wij jou volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon. Regelmatig heb je bij ons een coachinggesprek, de frequentie bepaal je zelf. We bespreken dan 1-op-1 jouw persoonlijke wensen en doelen. Ook meten we jouw voortgang. We beantwoorden daarnaast al jouw vragen en helpen je bij moeilijkheden.

 

Blijvend resultaat

Wij vinden op gewicht blijven net zo belangrijk als afvallen of aankomen. Wij begeleiden je naar een gezonde en gebalanceerde leefstijl. Zonder jojo-effect met een blijvend en duurzaam resultaat.

Behaal jij hetzelfde succes als onze klanten?

"Simone heeft me enorm geholpen met het inzichtelijk maken van waar mijn (emotionele) valkuilen liggen. Ze heeft mijn ogen geopend en me bewust gemaakt van de oorzaak en het belang van goed en gezond eten. Als hardloper is goede voeding voor, tijdens en na een run erg belangrijk en Simone heeft ook daar enorm geholpen. Ondanks dat ik mijn streefgewicht nog niet heb gehaald zit ik beter in mijn velletje en weet ik nu dat dat echt wel goed gaat komen maar ook dat cijfertjes niet het belangrijkste zijn. De gesprekjes met Simone waren heel fijn, met een lach en een enkele traan maar elke keer weer enthousiast en motiverend. Simone is enorm kundig en een fantastische coach. In Almere is er geen betere!!"*
Astrid IesbertsDoor middel van 1-op-1 coaching

* Bovengenoemde citaten zijn persoonlijke ervaringen en/of meningen van klanten die met hulp van Gezonde Leefstijl planner (voorheen Afvallen Almere) zijn afgevallen.

Het kennismakingsgesprek is bij Gezonde Leefstijl planner altijd geheel vrijblijvend en gratis!


Maak nu een afspraak!

Als je voor Gezonde Leefstijl planner kiest, brengt dat de volgende voordelen met zich mee:

Wekelijkse progressie

Bij Gezonde Leefstijl planner draait alles om progressie. We werken in kleine stappen in ons op maat gemaakt advies waardoor jouw persoonlijke doelen makkelijker behaald zullen worden. Je zal hierdoor zowel fysiek als mentaal snel merken dat je verandert, dit zal voor de nodige motivatie zorgen!

 

Levenslange kennis

Het weten van het ‘waarom’ achter jouw levensstijl zien wij als belangrijkste factor voor levenslang succes. Je leert bij Gezonde Leefstijl planner daarom alles over gezond eten, sporten, balans en toch genieten in de vorm van leefstijlcoaching!

Blijvend resultaat

Na een aantal weken heb jij jezelf volledig getransformeerd tot de persoon die je altijd al hebt willen zijn. Nieuwe kennis, een gezonder en slanker lichaam en heel veel motivatie om nieuwe uitdagingen in het leven aan te gaan!

Ben jij klaar om samen met ons aan een gezonde leefstijl te werken?

Wij zijn er in ieder geval klaar voor! Ben je benieuwd welke plannen wij allemaal aanbieden om jou zo goed mogelijk te begeleiden? Klik dan snel op de button hieronder en ontdek wat het beste aansluit bij jouw voorkeuren, wensen en doelen!
Bekijk de plannenStart Nu!

Laat hier vrijblijvend je gegevens achter,
dan nemen wij contact met jou op voor een gratis kennismaking!

Volg ons op Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.


Volg ons op Instagram

Tot en met 16 oktober is onze praktijk gesloten

Het is tot en met 16 oktober niet mogelijk om een afspraak in te plannen.
Ook zullen we in deze periode niet bereikbaar zijn.
Webshop bestellingen zullen vanaf 17 oktober verzonden worden.