Hi, ik ben Jessica, 34 jaar en schrijf nu mijn vijfde blog uit mijn serie ‘#InspiredbyJazz‘  waarmee ik ben begonnen bij Afvallen Almere. In mijn eerste blog die ik daar schreef heb ik mezelf al een beetje voorgesteld en in de tweede blog nam ik je mee met mijn hardloop avontuur. Zo nam ik  je in mijn derde blog mee naar Kaapstad..  En in mijn alweer vierde blog wist ik nog geen eens waarover ik het wil hebben.  Nu tijdens mijn vijfde blog neem ik je mee op mijn avonturen omtrent feestjes, festivals of een dagje uit.. In 2017 ben ik thuis komen te zitten met een Burn-Out en heb ik ook nog eens een chronische aandoening Fibromyalgie. Ook hoop ik dat ik jou door het lezen van mijn blogs inspireer om gezonder te eten, te sporten en je ook wat leesplezier te bezorgen. Dit is mijn reis en ik neem jou daar graag in mee..


PARTY PARTY!

In 2010 leer ik jou kennen. Je zorgde ervoor dat mijn leven op dat moment een complete salto maakte.. Op liefdes gebied & feestgebied! Want wat ben jij toch een FeestBeest!! Of ik weleens naar een festival of feestje was geweest?! Euhmmm om heel eerlijk te zijn nee. Ben zelfs nooit wezen stappen. 25 jaar en het enige “feestje”waar ik toen heen was geweest was Funkadelic in The Nox in Almere met hele leuke collega’s van toen ik nog bij de New Yorker werkte.. Ik zei heel dapper ik wil wel een keer mee naar een Festival, dit lijkt me leuk.. Weet je wat ik ga met jou mee naar Defqon1 in Biddinghuizen dat schijnt leuk te zijn toch? Ai, shit dacht jij.. Dat is gelijk een mega groot festival.. En niet echt je muziek smaak! Maar zo gezegd zo gedaan en was in 2011 Defqon1 mijn allereerste Festival! Ik keek mijn ogen uit met mijn toen alweer 26 jaar en totaly virgin wat betreft uitgaan, stappen & festivals. Maar geloof het of niet ik was verkocht! Wat was dit leuk zeg om samen met jou te ondernemen.

Benieuwd hoe deze blog verder gaat? Jessica is haar eigen blog Ispired by Jazz gestart, lees hier haar hele blog.


Lees hier Jessica haar eigen blog ‘Inspired by Jazz”!

Jessica haar blog

2 Comments

  1. Gezonde blog

    Super leuk artikel, erg leuk om te lezen! Bedankt hiervoor 🙂

  2. Navid

    Leuk artikel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>